RedBull Music Academy @ Sputnik

Posted by Martin Rozman | Posted in , | Posted on torek, julij 21, 2009

Red Bull Music Academy je glasbena akademija, ki po svetu potuje že 13 let. Za sabo ima že kar nekaj kilometrov, saj je vandrala že povsod, od Berlina, New Yorka, Sao Paola, Cape Towna, do Melburna in lanskoletne Barcelone.

V Sputniki je bil le InfoSession za le-to akademijo na kateri smo lahko podrobneje zvedeli kako priti v London in Akademijo doživeti od blizu. Gost InfoSessiona je bil Dj Zinc - legenda oldschool junge drum'n'bassa, kateri je pripovedoval zanimive utrinke njegovih začetkov rolanja ter produkcije. Program je povezoval JAMirko iz kolektiva RDYO, Dj Zeds je predstavil kako nastajajo mash-upi, Murat in Zhiga sta učila kako beatboxati, Vj rasta pa je pokazal kako vkomponira vizualizacije v plesno glasbo.
Sledil je še afterparty kjer je Dj Zinc predstavil svojo "novo zvrst glasbe" katero je imenoval crack house, vendar smo zvesti dramnbejsarji komaj čakali da je plesiče zatresel z oldskul junglom. Pred njim pa so ogrevali Miqe, Yanoosh ter Pier..

Več v galeriji..

Jesus Loved You InToSomeThing

Posted by Martin Rozman | Posted in , | Posted on torek, julij 21, 2009

Po dolgem času odsotnosti sem se končno spravil objaviti še nekaj galerij zadnjih dveh mesecev.. Prva je galerija iz zadnjega Jesus Loved You in InToSomething partija iz K4. Ekipi sta se ta večer združili in štirka je bila ponovno nabito polna!
Tavelik flor so zasedli pobje iz Jesus Loved You. Najbolj pričakovan je bil zagotovo nastop Marka Nastiča, dodobro jje množico ogrel Aneuria, za konec pa sta poskrbela Dejan Miličevič in Marko Milosavljevič.
Na malem floru pa so InToSomeThing ekipo pedstavljali Kiki, Danza Macabra ter Roja.

Več si lahko ogledate v galeriji..